Історія компанії Landis+Gyr

 

З моменту заснування в 1896 році cо штаб-квартирою в м Цуг, Швейцарія Landis+Gyr (спочатку відома як "Electrotechnishes Institut Theiler and Co.") займається розробкою і виробництвом сучасних високоякісних лічильників електроенергії. Лічильник електроенергії поставляються в усі європейські країни, в тому числі в царську Россію.Еще в 1924 році, Landis+Gyr почав своє розширення і створення перших зарубіжних представництв в Нью-Йорку (США) і в Австралії. Весь час компанія займає лідируючі позиції в області виробництва лічильників обліку енергоресурсів. У 1970 році був запущений у виробництво перший в світі електронний лічильник електроенергії високої точності. За рахунок придбання в 1976 році виробника лічильників - компанії Duncan Electronics в Лафайетті, штат Індіана, Landis+Gyr випробував експоненціальне зростання і швидкий розвиток інноваційних передових технологій для задоволення нових потреб ринку.

У 1987 році Landis+Gyr придбав компанію MCC Powers of Chicago - компанію з відмінною позицією на ринку США в галузі управління будівлями і спорудами. Landis+Gyr рухається вперед з розробкою і впровадженням електронних продуктів і запускає перший електронний лічильник електроенергії для побутового сектора.На протягом кінця 1990-х, компанія продовжила свою глобальну діяльність і розширення через ряд різних інвесторів і власників, в тому числі Elektrowatt, KKR і Siemens , Landis+Gyr розвивається і стає провідним постачальником рішень для підвищення енергоефективності, створення систем безпеки та інженерії.

Австралійська група компанія Bayard Capital придбала Landis+Gyr в 2004 році, і продовжила розширення компанії шляхом додавання інших компаній Групи, створюючи тим самим кращі в світі рішення для обліку електроенергії, для управління, енергоефективності та енергозбереження. C придбанням у 2006 році фінської групи Enermet і двох американських компаній Hunt Technologies і Cellnet Technologies, Landis+Gyr здійснив квантовий стрибок в реалізації агресивної стратегії зростання. У 2011 році Landis+Gyr була придбана корпорацією Toshiba. Із завершенням придбання, Landis+Gyr стала консолідованою дочірньою структурою Toshiba і член групи Toshiba. Це є визначальним моментом в історії обох компаній.

Ця нова угода двох всесвітньо відомих компаній дозволить зосередити зусилля в дуже перспективній галузі рішень з управління енергією, з акцентом на технології SMART- вимірювань. Це безпрецедентна можливість, для подальшого прискорення і розширення можливостей Smart Grid і Smart Community і поставку нових переваг для клієнтів і їх ринків у всьому світі. Об'єднавши свої сили, Toshiba і Landis+Gyr швидко набуває успіх в реалізації спільного колективного бачення і стають світовим лідером в області управлінських рішень, які сприяють більш ефективному і економному використанню світових енергоресурсів.